Bestuursleden

Maak kennis met het bestuur van The Foundation for Kids!

chris

Chris Kantelberg - Voorzitter

Mijn naam is Chris en ik ben voorzitter van het bestuur van The Foundation for Kids.
In het dagelijks leven ben ik mede-eigenaar van Ceka Stoffen en Fournituren in Veenendaal. Ik ben getrouwd en heb kinderen en kleinkinderen. In het bestuur houd ik mij bezig met de leiding van het bestuur, spring ik in bij calamiteiten en ben ik aanspreekpunt voor alle bestuursleden.

Bettie Nijveld - Secretaris

Zoals bekend ben ik Bettie, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Ik woon in het prachtige Bennekom, een dorp op de Veluwe. In het bestuur neem ik de taak van secretaris op mij. 

Daarnaast draag ik ook mijn steentje bij in het dagelijks beheer van de Facebook pagina, functioneert mijn woonadres ook als depotadres. Ook zorg ik ervoor dat alle sociale media van The Foundation zoals Instagram, LinkedIn en Twitter gevuld worden met informatie.

bettie
michiel

Michiel Mulder - Penningmeester

Ik ben Michiel en woon in De Kwakel in Noord-Holland. In het dagelijkse leven werk ik bij Deloitte als bancair expert en ben getrouwd.

Ben graag creatief in de keuken en wil mijn vrije tijd ook inzetten om het werk van The Foundation te ondersteunen.
In het bestuur neem ik de functie van penningmeester op mij en zorg dat de ontvangen gelden goed en verantwoord besteed worden.

Linda Mulder – Algemeen Bestuurslid

Ook mij kennen jullie al. Ik ben Linda. Ik ben getrouwd en moeder van 2 kinderen. Jullie kennen mij vooral als beheerder van de FB-pagina en in het bestuur ben ik algemeen bestuurslid.

Ik zorg voor de dagelijkse gang van zaken op Facebook en voor The Foundation for Kids website en daarnaast ben ik vanuit het bestuur contactpersoon voor de leden van de Facebook pagina.

Linda