QUIET Nijmegen

Op de allereerste makersdag van The Foundation for Kids staat één bijzonder goed doel centraal: Quiet Nijmegen. Met een enthousiaste groep van meer dan 50 vrijwilligers gaan we de uitdaging aan om meer dan 100 kledingsetjes te creëren op zaterdag 23 september a.s..

Quiet Nijmegen is een lokaal initiatief dat zich inzet voor het verminderen van armoede en het vergroten van kansen voor gezinnen en individuen die het financieel moeilijk hebben. Ze richten zich specifiek op Nijmegen en omgeving, waar ze een warme gemeenschap vormen die elkaar steunt in tijden van nood.

Op deze allereerste makersdag zullen we niet alleen kleding maken, maar ook een positieve sfeer van samenhorigheid creëren. Het is een dag waarop we ons verbinden en laten zien dat we samen iets geweldigs kunnen bereiken. Quiet Nijmegen en The Foundation for Kids slaan de handen ineen om levens te verbeteren, en we kijken ernaar uit om dit evenement tot een groot succes te maken. Samen maken we een verschil in de levens van degenen die dat het hardst nodig hebben.

We hebben er zin in!

Tot snel! #makersdag #thefoundationforkids #23092023