Het vervullen van een kinderwens

Het vervullen van een kinderwens is prachtig; de glimlach op het gezicht van een kind geeft zoveel vreugde. Helaas is voor een groot aantal kinderen hun kinderwens niet altijd weggelegd zeker als het om nieuwe kleding gaat.

Bijna 300.000 kinderen van 0 – 14 jaar leven in Nederland in armoede. In België geldt dat zelfs voor 1 op de 5 kinderen. The Foundation for Kids heeft als doel om deze kinderen in Nederland en België blij te maken door voor hen kleding te naaien. Kinderen in deze leeftijdsgroep krijgen zelden of nooit nieuwe kleding. Al helemaal niet gemaakt naar hun eigen wensen. De vrijwilligers van The Foundation for Kids die de kleding naaien, zijn daarvoor van groot belang.

The Foundation for Kids wil kinderen in Nederland en België blij maken met nieuwe kleding en hun kledingwens in vervulling te laten gaan. Geen enkel kind verdient het om een achterstand op te lopen, al helemaal niet wanneer een kind nooit nieuwe kleding kan dragen.

Kinderen en hun ouder(s)/ verzorger(s) kunnen niet rechtstreeks een aanvraag voor nieuwe kleding plaatsen. Dat gebeurt via sociale/ maatschappelijke organisaties, zoals bijvoorbeeld een voedsel- en/of kledingbank die een samenwerking heeft met The Foundation for Kids.

DONEER VANDAAG NOG!