The Foundation for Kids Makersdag 2023

Wij willen je van harte uitnodigen voor de Makersdag 2023 georganiseerd door The Foundation for Kids.

Op deze geheel verzorgde dag bieden wij een gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en bovenal samen kleding te maken!

Wanneer: zaterdag 23 september 2023

Waar: Edese IJsvereniging Langekampweg 6 in Ede

Hoe laat: 10.00 uur

Tijdens de Makersdag 2023 bieden we de mogelijkheid tot het bijwonen van korte sessies waar handige tips en trucs in behandeld worden. Denk hierbij aan het inzetten van ritsen, het creëren van perfecte halsboordjes, het juist plaatsen van drukknopen, en nog veel meer.

Door deel te nemen aan deze dag draag je bij aan het goede doel. De kledingstukken die we op deze dag gezamenlijk creëren zullen namelijk worden geschonken aan een specifieke organisatie die zich inzet voor ouders en kinderen in kwetsbare situaties.

Jouw bijdrage als vrijwilliger is van onschatbare waarde en maakt een directe impact op de levens van kinderen die het nodig hebben.

We zullen zorgen voor een selectie stoffen en fournituren die je kunt gebruiken tijdens het evenement. Bovendien bestaat de mogelijkheid om stoffen en fournituren met elkaar uit te wisselen!

Daarnaast zullen er op deze dag nog diverse verrassingen te verwachten zijn! Sowieso staat er een leuke goodiebag voor je klaar!

Makersdag 2023 is niet alleen een dag vol leren en creëren, maar ook een gelegenheid om te genieten van elkaars gezelschap en het besef dat we samen iets prachtigs tot stand brengen voor anderen.

We hopen dat je de kans grijpt om andere vrijwilligers van The Foundation for Kids te ontmoeten. Samen kunnen we het verschil maken, en we hopen dat je erbij bent!

Schrijf je direct in!

Met vriendelijke groet,

De organisatie van:
The Foundation for Kids

Inschrijvingsformulier Makersdag 2023